Senaste nytt

Läs om allt från våra nya produkter till spännande och härliga dofter som nästan sätter igång smaklökarna!

Placeholder, den här texten syns inte för slutanvändaren.

Följ oss på Facebook!

Senaste nyheterna

Retro Eco – En ny miljövänlig tvål!

Gunry lanserar nu tvålserien Retro Eco, en miljövänlig handtvål i en stilren, retro design. De jordnära dofterna bidrar med en känsla av välbefinnande och den eleganta flaskan blir en snygg detalj i ditt hem. Tvålen är märkt med EU Ecolabel för att säkerställa minimal miljöbelastning och den är även helt fri från animaliska produkter. En tvål som alltså både bidrar med en skön, avslappnande känsla i ditt hem och som även värnar om djur och miljö. Serien kommer i exklusiva dofter av Oriental Olive, Bamboo & Green Grass och Indian Patchouli. Tvålen kommer även i en parfymfri variant som är godkänd av astma- och allergiförbundet.

Städa med stil!

Hållbarhet och miljömedvetenhet är idag viktigare än någonsin. Vi tycker ett bra tips till en mer hållbar vardag är att börja fundera över saker man gör ofta eller varje dag. Vår nya serie med miljövänliga rengöringsprodukter är certifierade med EU Ecolabel som tar hänsyn till produktens miljöbelastning under hela produktens livscykel. På så sätt kan du vara säker på att du använder produkter som är snälla mot vår omgivning när du städar. Produkterna tillför det lilla extra i ditt hem med en stilren design som gör att man vill att de ska stå framme även när man inte städar. Det är alltså snygga, stilrena produkter som både tar bort den värsta smutsen och som värnar om vår miljö, det är vad vi kallar att städa med stil! Serien består av produkter för rengöring av allt du behöver i hemmet – kök, badrum, golv, fönster, disk samt en allrengöring. Samtliga med en fräsch doft av Bamboo/Green Grass.

Testa våra nya designade handtvålar Black Velvet!

Gunry lanserar nu designade handtvålar som ger en stilren touch till ditt hem! De blommiga dofterna bidrar med en varm känsla som livar upp i vardagen. Den eleganta svarta flaskan blir en snygg inredningsdetalj i hemmet och bidrar med det lilla extra till både badrum och kök. En snygg, väldoftande handtvål för den inredningsintresserade helt enkelt! Black Velvet serien kommer i tre underbara dofter som består av Neroli Flower, Indian Rose och Cherry Blossom.

Gunrys sommartvålar ute nu!

Sommaren är äntligen här. Nu har vi fyllt upp butikerna med Gunrys färgglada runda sommartvålar Jordgubbe & Mjölk, Hallon & Rabarber, Fläder & Vanilj och Blåbär & Lime. Det är dofter som gör sommaren tycker vi, hoppas du hittar din favorit!

Våtservetter i picknickkorgen?

Nu till sommar och semestertider vill vi tipsa om att bunkra upp med våtservetter. Perfekta att ha med sig ut på äventyr i bilen eller till stranden. Finns i fem fina färger med härlig doft men också parfymfria för den som föredrar det. Trevlig kladdfri sommar!

Ny refill till Premiumtvålarna

I slutet av april lanserades refills till våra härliga Premiumtvålar i samma dofttema inspirerat av Frankrikes växtrike. Det är viktigt att tänka på miljön och med dessa nya produkter vill vi bidra till att materialkonsumtionen dras ner. Nu kan ni istället fylla på era sedan tidigare tvålbehållare. Eller får den mattbruna designpåsen kanske agera inredningsdetalj direkt på handfatet? Du kommer bland annat att kunna köpa dem på ICA och Coop.