Senaste nytt

Läs om allt från våra nya produkter till spännande och härliga dofter som nästan sätter igång smaklökarna!

Placeholder, den här texten syns inte för slutanvändaren.

Följ oss på Facebook!

Senaste nyheterna

Kom i julstämning med våra jultvålar!

Gunry lanserar en serie handtvålar med dofter som för tankarna till julens mysiga stunder och festligheter. Dofterna Polkagris och Äpple & Kanel är favoriter från förra året som dyker upp även denna julen. Nykomlingarna i julfamiljen är de härliga dofterna Vit Hyacint och Apelsin & Pepparkaka. Samtliga dofter kommer i härliga designs med färger och mönster som definitivt bidrar till julstämningen!

Våra vackra vintertvålar är här!

En snygg och väldoftande tvål uppskattas året om, men kanske lite extra när vinterkylan står för dörren. Gunry lanserar nu en serie vackra vintertvålar som definitivt piggar upp i vintermörkret. Med en stilren och snygg design i guld och silver blir de en självklarhet vid ditt handfat under årets kallaste månader! Serien består av tre handtvålar med spännande dofter som för tankarna till en traditionell nordisk vinter – Frosted Clementine, Sparkling Lily och Pine & White Mint.

Retro Eco – En ny miljövänlig tvål!

Retro Eco är en ny, miljövänlig handtvålsserie i en stilren, retro design. De jordnära dofterna bidrar med en känsla av välbefinnande och den eleganta flaskan blir en snygg detalj i ditt hem. Tvålen är märkt med EU Ecolabel för att säkerställa minimal miljöbelastning samt helt fri från animaliska produkter. Serien kommer i exklusiva dofter av Oriental Olive, Bamboo & Green Grass och Indian Patchouli. Tvålen kommer även i en parfymfri variant, godkänd av astma- och allergiförbundet.

Städa med stil!

Hållbarhet och miljömedvetenhet är idag viktigare än någonsin. Vår nya serie med miljövänliga rengöringsprodukter är certifierade med EU Ecolabel som tar hänsyn till produktens miljöbelastning under hela produktens livscykel. Produkterna tillför även det lilla extra i ditt hem med en stilren design. Serien består av produkter för rengöring av allt du behöver i hemmet – kök, badrum, golv, fönster, disk samt en allrengöring. Samtliga med en fräsch doft av Bamboo/Green Grass.

Testa våra nya handtvålar Black Velvet!

Serien Black Velvet är designade handtvålar som ger en stilren touch till ditt hem! De blommiga dofterna bidrar med en varm känsla som livar upp i vardagen. Den eleganta svarta flaskan blir en snygg inredningsdetalj i hemmet och bidrar med det lilla extra till både badrum och kök. En snygg, väldoftande handtvål för den inredningsintresserade helt enkelt! Black Velvet serien kommer i tre underbara dofter som består av Neroli Flower, Indian Rose och Cherry Blossom.

Gunrys sommartvålar ute nu!

Sommaren är äntligen här. Nu har vi fyllt upp butikerna med Gunrys färgglada runda sommartvålar Jordgubbe & Mjölk, Hallon & Rabarber, Fläder & Vanilj och Blåbär & Lime. Det är dofter som gör sommaren tycker vi, hoppas du hittar din favorit!

Våtservetter i picknickkorgen?

Nu till sommar och semestertider vill vi tipsa om att bunkra upp med våtservetter. Perfekta att ha med sig ut på äventyr i bilen eller till stranden. Finns i fem fina färger med härlig doft men också parfymfria för den som föredrar det. Trevlig kladdfri sommar!

Ny refill till Premiumtvålarna

I slutet av april lanserades refills till våra härliga Premiumtvålar i samma dofttema inspirerat av Frankrikes växtrike. Det är viktigt att tänka på miljön och med dessa nya produkter vill vi bidra till att materialkonsumtionen dras ner. Nu kan ni istället fylla på era sedan tidigare tvålbehållare. Eller får den mattbruna designpåsen kanske agera inredningsdetalj direkt på handfatet? Du kommer bland annat att kunna köpa dem på ICA och Coop.