Om Gunry

Välkommen till en värld av lekfull spänning, inspiration och överraskande dofter.

Om Gunry — Bild på ansikte

Extra glädje varje dag

Det är ingen nyhet att Gunrys produkter gör dina vardagsbehov lite enklare. Men bakom all enkelhet finns en värld av lekfull spänning, inspiration och överraskande dofter.

Det är detaljer som vi hoppas ger dig lite extra glädje varje dag. För precis som med musik, kan våra produkter ta dig tillbaka till den där speciella sommaren eller julen du upplevde som liten. Eller överraska dig med spännande dofter som nästan sätter igång smaklökarna.

För vissa är våra produkter tradition. För andra är de funktion. Oavsett varför du använder dig av Gunry, så vill vi att du ska känna samma glädje som vi känner för våra produkter. Varje dag.

Gunry är…

Gunry Headerbild på Våtservetter

Nyskapande

Vi har en kärleksfull relation till våra produkter och vi vågar skapa nytt och ta ut svängarna utan att tumma på design, funktion och doft. Njut av de senaste trenderna till ett bra pris.

Gunry Headerbild för nail polish

Pålitligt

Vårt sortiment ska alltid vara av bra kvalitet och säkert för både miljön och människorna. Vår långa erfarenhet och kunskap inom tvål och bomull gör oss till ett pålitligt val.

Gunry Headerbild på flaskor med bär

Prisvärt

Gunry ger mycket glädje för pengarna. Vi vill att alla ska kunna använda funktionella och härliga hygien- och skönhetsprodukter utan att det kostar en förmögenhet.

Vår historia & nutid

GUNRY ÅR 1983

Vår grundare Jan-Åke Rybrink hade för över 30 år sedan ambitionen om att börja tillgodose människor med prisvärda tvål- och bomulls­produkter av god kvalitet. Han hittade de bästa leverantörerna och fabrikerna för att sedan skapa framgångsreceptet till vad som på sikt skulle hamna hos de allra största återförsäljarna i Norden.

GUNRY IDAG

Resan hit har varit lång. Gunry har växt och formats i över 30 år av våra konsumenter som vi ofta tar till hjälp för att utveckla spännande nyheter. Idag sprider vi glädje med våra produkter i hela Norden och delar av Europa. Nu drivs varumärket vidare av Jan-Åkes son Johan Rybrink med samma värderingar som hans far hade redan 1983.

HÅLLBARHET

Gunrys produkter används i stora mängder och av många människor. Därför ser vi det som extra viktigt att tänka på miljön och hur vi kan använda oss av naturen på ett positivt sätt. Därför arbetar vi med fabriker som tänker lika så att vi tillsammans kan ta fram fler hållbara alternativ till våra kunder, gärna med certifieringar som Svanen och GOTS. Idag har vi många produkter med certifiering för miljö & ekologi – ex. bomullsprodukter, tamponger och babyservetter. Fler kommer inom kort.

Psst! Visste du att namnet Gunry är inspirerat av Jan-Åkes fru Gunnel Rybrink?

Gunry Såpbubblor vision header

Bubbel i vardagen, varje dag

Man brukar säga att det är de små sakerna som förgyller vardagen. Och vi på Gunry instämmer. För oss handlar just det där om att sprida lite extra glädje och inspiration med våra produkter. Nästan så att man får en pirrig och glad känsla bara av att se dem.

Därför överraskar vi ibland med spännande dofter och färger samtidigt som vi behåller vårt sortiment prisvärt. För då får fler möjlighet att uppleva de små sakerna i vardagen som ger mera glädje. Eller som vi gillar att kalla det – skapa bubbel i vardagen, varje dag.