Frakt och leverans

Rybrinks i Kungsbacka AB

Rybrinks i Kungsbacka AB levererar till adresser i Sverige. Vi använder oss av DHL. På Rybrinks gör vi allt för att du ska få dina varor så snabbt som möjligt!
Allt vi säljer finns på eget lager för omgående leverans. Ord
er som kommer in före kl. 12:00 på arbetsdagar skickas samma dag. 

Pris sändning 75 kr/95 kr/154 kr 

Du kan spåra alla dina försändelser från Rybrinks genom Mina paket appen  

Fraktfritt över 250 kr

DHL

  • Tillgängligt i hela landet
  • Leverans inom 1-2 vardagar
  • Hämta ut paketet på ditt valda DHL-ombud
  • I vissa fall möjligt att få leverans till en DHL-box där mobilt Bank-ID kan komma att krävas. 

DHL levererar till hela Sverige inom 1-2 vardagar. Du väljer själv vilket ombud du vill att paketet ska levereras till när du lägger din beställning. När paketet nått ditt valda ombud får du en avisering om att hämta ut paketet tillsammans med din legitimation samt kolli-ID. Observera att ombud på mindre orter ibland har begränsad utkörning vilket kan påverka leveranstiden. 

Beroende på paketets storlek, innehåll samt ditt postnummer kan du välja att få ditt paket levererat till en paketbox. Om alternativet finns för dig så ser du det när du väljer ombud i kassan. När paketet finns att hämta får du en kod via SMS som du knappar in på displayen på skåpet. Då öppnas skåpet och du kan plocka ut ditt paket. Observera att om paketboxen är full så skickas ditt paket till ett närliggande ombud. 

Paketet ligger kvar hos ombudet i 14 dagar från dess att du fått din avisering

Transportskador

Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på plats på utlämningsstället eller i butiken om det är där du hämtar din leverans.

Reklamation

Om du har fått en defekt eller felexpedierad vara ber vi dig att omgående kontakta vår kundservice. Beskriv felet så utförligt som möjligt. Om vi inte kan lösa problemet får du naturligtvis reklamera produkten för att få en ny. Reklamationer skall göras i enlighet med de instruktioner du får av oss. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.  Du kan även gå vidare med ditt klagomål på EU:s gemensamma tvistlösningssida, den hittar du här: https://ec.europa.eu/odr. 

Snabba leveranser

Snabba leveranser

Säkra betalningar

Säkra betalningar

Veganskt sortiment

Veganskt sortiment

Svanenmärkta produkter

Svanenmärkta produkter

Mikroplastfria produkter

Mikroplastfria produkter