Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Gunry är ett registrerat varumärke som tillhör Rybrinks AB.

Besöksadress

Energigatan 19
434 37 Kungsbacka

Kontakta oss

Telefon: 0300 – 164 35
E-post: konsument@rybrinks.se

 

Kontaktformulär

Vanliga frågor och svar

Reklamation görs med fördel genom att klicka på här. Fyll i alla fält och klicka på skicka så återkommer vi till dig så snart vi kan. 

Vi på Rybrinks stödjer inte djurförsök. Vi ansvarar för att samtliga produkter som säljs följer de krav som ställs på kosmetiska produkter inom EU.

Dessa krav innebär bland annat att djurförsök är helt förbjudna för test av både slutprodukt och ingredienser. För mer information se länk till Europeiska kommissionen:

http://ec.europa.eu/growth/sectors/cosmetics/

Samt länk till Läkemedelsverket:

https://lakemedelsverket.se/malgrupp/Allmanhet/Kosmetika-och-hygienprodukter/

Vi distribuerar endast produkter inom EU samt Norge.

  • Våra normala leveranstider är 2-5 dagar. OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter. I din orderbekräftelse finner du en länk ”Klicka här för att spåra din order.” Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: support@gunry.se
  • Det går tyvärr inte att lägga till produkter på din befintliga order när denna är slutförd i kassan. Vill du ta bort en produkt kan detta göras på beställningar som ännu inte plockats. Det går fort i hanteringen så vi ber dig kontakta oss via support@gunry.se för att se om det fortfarande finns möjlighet till justering av din order.

Om du inte hämtar ut paketet inom 14 dagar skickas det tillbaka till oss. För ej uthämtade paket tas en avgift ut på 190SEK som täcker transportkostnader

Varje godkänd beställning genererar en orderbekräftelse till den angivna mailadressen. Vanlig orsak till utebliven bekräftelse är att du angivit fel mailadress. Är du osäker så kontakta oss på support@gunry.se så finns vi tillgängliga för att kontrollera att ordern har blivit mottagen.

Nej, vår webbshop riktar sig för privatpersoner och priserna som visas på hemsidan är inklusive moms. Vi hänvisar företagskunder till våra återförsäljare eller skicka en kundförfrågan via support@gunry.se så hjälper vi er.

Paketet ligger kvar hos ombudet i 14 dagar.