Sveriges mest köpta tvål

Vi tycker att skönhet och hygien skall vara för alla och i den värdegrunden har vi på Gunry sålt tvål sedan 1983. Vi vet att våra produkter används i stora mängder och av många människor. För att de gillar våra produkter och för att vi tänker hållbart. Vi utvecklar vårt sortiment för framtiden och för våra kunder. Flera av våra produkter är Svanenmärkta och certifierade med EU Ecolabel — Och fler kommer det att bli.

Upptäck spännande dofter som har gjort oss till Sveriges mest köpta tvål. Handla nu på vår nyöppnade e-handel. Scrolla ner för att upptäcka det mesta ur vårt sortiment eller använd navigationsmenyn ovan för att klicka dig vidare till den kategori du söker.
Gunry Header Ehandel Jultvål 1200x1200px

Psst.. Du hittar allt du behöver till hemmet på vår startsida. Allt samlat i en snabb, effektiv och spännande e-handelsupplevelse!

Alltid snabb frakt och fri leverans över 250 kronor

Vi använder DHL och Klarna för en trygg, snabb och effektiv behandling av din order.

Allt du behöver till hemmet inom hygien och skönhet

Vi använder DHL och Klarna för en trygg, snabb och effektiv behandling av din order.

Upptäck vårt sortiment av smink

Miss Beauty London är ett varumärke som utvecklar och producerar smink i England. Produkterna är av hög kvalitet till ett riktigt bra pris. Sortimentet är baserat på populära basfärger och trendiga nyheter. Miss Beauty värnar om djurens rätt och produkterna är självklart inte testade på djur. Flertalet av produkterna är veganska.

Ögonbryn & Ögonfransar

Läppstift

Läppglans

Nagellack

Hud

Vad i vårt sortiment saknar du?

Vi lyssnar på alla våra kunder och följer upp på alla förfrågningar.