Nya tvålserien Black Velvet!

Designade handtvålar som ger en stilren touch till hemmet. Kolla in vår nya serie Black Velvet!

Placeholder, den här texten syns inte för slutanvändaren.

Utforska våra produkter

Placeholder, den här texten syns inte för slutanvändaren.

Vi har skapat ett prisvärt, härligt och ibland lite överraskande sortiment av bra hygien- och skönhetsprodukter som alla har möjlighet att köpa.

Placeholder, den här texten syns inte för slutanvändaren.

Nagellacksborttagning

 

Avsminkningsservetter

 

Tamponger

 

Premiumtvålen

 

Olivserien

 

Scents of the world

 

Senaste nytt

Retro Eco – En ny miljövänlig tvål!

Gunry lanserar nu tvålserien Retro Eco, en miljövänlig handtvål i en stilren, retro design. De jordnära dofterna bidrar med en känsla av välbefinnande och den eleganta flaskan blir en snygg detalj i ditt hem. Tvålen är märkt med EU Ecolabel för att säkerställa minimal miljöbelastning och den är även helt fri från animaliska produkter. En tvål som alltså både bidrar med en skön, avslappnande känsla i ditt hem och som även värnar om djur och miljö. Serien kommer i exklusiva dofter av Oriental Olive, Bamboo & Green Grass och Indian Patchouli. Tvålen kommer även i en parfymfri variant som är godkänd av astma- och allergiförbundet.

Städa med stil!

Hållbarhet och miljömedvetenhet är idag viktigare än någonsin. Vi tycker ett bra tips till en mer hållbar vardag är att börja fundera över saker man gör ofta eller varje dag. Vår nya serie med miljövänliga rengöringsprodukter är certifierade med EU Ecolabel som tar hänsyn till produktens miljöbelastning under hela produktens livscykel. På så sätt kan du vara säker på att du använder produkter som är snälla mot vår omgivning när du städar. Produkterna tillför det lilla extra i ditt hem med en stilren design som gör att man vill att de ska stå framme även när man inte städar. Det är alltså snygga, stilrena produkter som både tar bort den värsta smutsen och som värnar om vår miljö, det är vad vi kallar att städa med stil! Serien består av produkter för rengöring av allt du behöver i hemmet – kök, badrum, golv, fönster, disk samt en allrengöring. Samtliga med en fräsch doft av Bamboo/Green Grass.

Placeholder, den här texten syns inte för slutanvändaren.